Ресторації

«Потрібно розуміти смаки гостей, знати їх уподобання. Для цього, перш за все, важливо прислухатись до побажань і враховувати думку гостей різних національностей.

Якщо робота подобається, вона не сприймається як обов'язок, тому виконується легко і з задоволенням. Мені подобається поєднувати різні кухні, експериментувати з продуктами і створювати кардинально нові страви і як результат – вносити новинки в меню.

Завжди цікаво дивувати людей, які багато бачили і вже спокушені кулінарними шедеврами.

Готувати - це теж творчість.

Готувати - це життя ... »

Олексій Дударенко
Шеф-кухар Mirotel Resort & Spa.

X

Гастрономiчнi свята!

BELLINI’S PIANO BAR & GRILL

Літо щирих, дитячих емоцій

Літо щирих, дитячих емоцій